Arles – Angers

Etapa a 4-a din liga secunda franceza de fotbal Ligue 2, ne propune un meci interesant intre Arles si Angers. Meciul se joaca de la ora 19:45 si va fi cea de-a 5-a confruntare directa din istorie.

Arles este neinvinsa in acest debut de campionat, avand doua remize si o victorie in primele trei etape. Cu cele cinci puncte in cont la momentul actual Arles ocupa locul 8 in clasament fiind la egalitate cu mai multe echipe. Sezonul trecut Arles a terminat campionatul pe locul 13 reusind sa acumuleze 48 de puncte in 38 de etape.

Angers are doua victorii si o infrangere in acest sezon. Infrangerea a venit in ultima etapa cand au pierdut pe teren propriu cu 1-2 in fata celor de la Guingamp, dupa ce in primele doua etape reusisera doua victorii la limita in fata celor de la Clermont in deplasare si Seda pe teren propriu.

Sezonul trecut cei de la Angers le-au luat patru puncte celor de la Arles, reusind sa castige meciul de pe teren propriu cu 2-0, si sa termine la egalitate meciul din deplasare cu 2-2. Dupa cum puteti vedea in ambele meciuri s-au marcat mai mult de un gol.

Pronostic: Peste 1,5 goluri

Cota: 1.50

Agentie: Bet365