Macclesfield – Plymouth

Macclesfield – Plymouth se disputa azi de la ora 21:45 in League Two din Anglia.

Intre cele 2 formatii nu s-a mai jucat decat o partida care s-a terminat cu victoria celor de la Plymouth in septembrie 2011 cu scorul de 2-0.

Gazdele nu au obtinut decat un egal in ultimele 5 partide. Dupa 4 infrangeri la rand cu Northampton, Aldershot, Morecambe si Cheltenham a urmat acest egal din ultima etapa cu Oxford obtinut chiar pe teren strain. Din cele 32 etape scurse pana acum au acumulat doar 31 puncte din 8 victorii, 7 remize si 17 infrangeri. Sunt foarte aproape de primul loc retrogradabil dar daca nu vor reusi sa iasa din pasa slaba prin care trec, nu vor reusi nici sa scape de la retrogradare.

Oaspetii au doar 3 puncte mai putine decat adversarii de azi, dar comparabil cu Macclesfield au o evolutie buna incepand sa recupereze puncte din meciurile pierdute anterior. In ultimele 4 meciuri, au 3 egaluri si o victorie, in compania lui Accrington, scor 4-0. Au marcat cu 6 goluri mai mult decat gazdele, dar au incasat cu 12 mai multe goluri, 52 in loc de 40.

Privind evolutia mai buna din ultimele meciuri, Plymouth are sanse de a pleca cu cel putin 1 punct din aceasta deplasare.

Pronostic: X2

Cota: 1.50

Agentie: Bet365