Gillingham – Hereford

Astazi de la ora 21:45 are loc duelul dintre Gillingham si Hereford din League Two.

Cele 2 formatii au mai disputat alte 3 partide in care rezultatul a fost egal, 0-0, dar intr-unul dintre meciuri scorul a fost unul destul de mare, 6-1 pentru Gillingham in chiar turul acestei editii de campionat.

Gazdele si-au revenit dupa ce au suferit 3 infrangeri consecutive, cu Port Vale, Southend si Accrington, si au castigat 4 puncte din urmatoarele 2 meciuri. In ultima etapa au invins pe teren propriu pe Torquay cu 2-0. In momentul de fata sunt pe locul 10 la 6 puncte distanta de locul 7 care i-ar duce in play-off. Au obtinut 13 victorii, 6 egaluri si 12 infrangeri inscriind de 51 ori si primind 43 goluri. In partidele jucate pe teren propriu au o medie de 1,7 goluri marcate pe meci.

Oaspetii nu isi permit nici un pas gresit pentru ca ei sunt deasupra linie care diferentiaza echipele care retrogradeaza, dar nu au decat un punct in plus fata de Northampton care are si un meci mai putin jucat. In ultimele 5 partide nu au decat 2 egaluri si 3 infrangeri, fapt care le confirma perioada mai putin buna prin care trec. Golaverajul lor este unul negativ, -20, si daca au in continuare evolutii la fel de slabe nu vor reusi sa scape de la retrogradare.

Pronostic: 1 / pauza

Cota: 2.25

Agentie: Bet365