Sporting Braga – Vitoria Setubal

Sporting Braga – Vitoria Setubal se joaca asta seara de la ora 22:15. Meciuri face parte din etapa 18 a campionatului portughez de fotbal, Super Liga.

Un meci destul de usor pentru cei de la Braga ocupanta locului 3 in campionat. Adversara sa ocupa ultima pozitie, loc retrogradabil. Dar pentru cei de la Braga victoria ii poate propulsa pana pe locul 2 la un eventual esec al celor de la Porto. Cu siguranta isi doresc victoria si aducerea celor 3 puncte.

Ultimele partide jucate de cei de la Braga au adus in contul lor toate punctele puse in joc, in 5 meciuri castigand 15 pct. Au o misiune usoara in fata celor de la Setubal.

De partea cealalta cei de la Setubal nu au mai adunat puncte de 5 etape, pierzand cu fiecare adversar pe care l-a intalnit. Castigarea celor 3 puncte pare imposibila in fata adversarilor care arata o forma fantastica.

Ultimele partide disputate de cele doua o dau favorita pe Braga, dar ultimele meciuri sau terminat la egalitate castigand doar ultimul meci cei de la Braga scor (0-1) pe terenul celor de la Setubal.

Pronostic: VICTORIE Braga

Cota: 1.25

Agentie: Bet365