Olympiakos – AEK Atena

Olympiakos – AEK Atena meciul se disputa astazi de la ora 21:00. Meciul conteaza pentru etapa 21 din Super League Grecia.

Derbyul dintre cele doua se disputa pe terenul celor de la Olympiakos, gazdele aflandu-se la diferenta de 9 puncte de cei de la AEK ocupanta locului trei. Cele 3 puncte puse in joc sunt bune ambelor echipe, dar o victorie a celor de la Olympiakos ar face ca aceasta sa treaca pe primul loc daca Panathinaikos ocupanta primului loc nu reuseste sa castige etapa asta, dar si pe cei de la AEK iar face sa se aproprie de locul doi.

In ultimele doua partide disputate cei de la Olympiakos a castigat decisiv in fata celor de la PAOK scor (0-2) pe terenul acestor dar si acasa in fata celor de la Ergotelis scor (3-0).

Adversarii lor o duc putin mai rau. Au doar o victorie pe teren propriu in fata celor de la Panionios (1-0) si un esec tot pe teren propriu in fata celor de la PAOK (0-2).

In ultimele partide si-au impartit punctele ficare cu cate o victorie si un egal. Dar fiecare castigandu-si punctele pe teren propriu Olympiakos castigand cu (6-0) iar AEK cu (1-0).

Pronostic: VICTORIE Olympiakos

Cota: 1.35

Agentie: Bet365